top of page
Mot Vlad 01.jpg

Bine ați venit la
OLANDIA PLAYCAFE

locul perfect unde copiii se joacă și se distrează, iar părinții se relaxează, într-o atmosferă intimă, sigură și prietenoasă

Hai să ne cunoaștem!   

​​Olandia Playcafe este una dintre primele playcafe-uri din București! Suntem mândri să oferim o mare varietate de activități pentru copii - două etaje de joacă interioară precum și loc de joacă în aer liber. Părinții se pot bucura de atmosfera frumoasă în timp ce savurează o cafea și se relaxează în zonele special create pentru ei - cafenea sau terasă. Oferim diverse opțiuni de băuturi și gustări, precum și pachete uimitoare pentru petreceri aniversare.

Obiectivul nostru principal este de a oferi un mediu intim în care părinții și copiii să se distreze și să creeze amintiri de neuitat. Te invităm sa te alături distracției și să te convingi!

Acestea fiind spuse, nu putem decât să vă urăm Bun venit în comunitatea noastră și un călduros “Abia așteptăm să ne întâlnim” 

Ce vei descoperi la noi?

12-1200x800.jpg

Cafenea și terasă 

Vă întâmpinăm cu o cafenea intimă, un bar unde se prepară cele mai delicioase băuturi, o terasă disponibilă din martie-octombrie, precum și o terasă disponibilă all year long.

Foto ML-26.JPG

Loc de joacă pentru copii

Copiii au la dispoziție o gamă largă de jocuri și jucării destinate copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 8 ani. Spațiile de joacă sunt dispuse pe două etaje precum și în exterior.

IMG_9367 (Copy).jpg

Aniversări memorabile!

De la petreceri cu supereroi și prințese, până la decoruri speciale, ne ocupăm de toate detaliile, astfel încât să te poți bucura alături de micii sărbătoriți într-un mediu sigur și plin de energie.

bottom of page