ATELIERE

Fundal pagini Olandia A4-05

Curs ȘAH - Începători

Vârsta recomandată: 5-10 ani
Program: în fiecare zi de marți 18.00-19.00

Taxă curs: 150 lei/lună

Vă așteptăm să introduceți copilașii în lumea fascinantă a șahului alături de Scoala de sah “Jocul celor 3 cai“. Experiența personală a Prof. Gheorghiță Beatrice a dus la înțelegerea faptului că practicarea jocului de șah aduce nenumarate beneficii vieții de zi cu zi: autodisciplină, spirit critic și reflexiv, gândire fluidă, creativitate, spirit de echipă, determinare.
Obiectivele noastre:
1. Promovarea șahului în rândul copiilor, juniorilor.
2. Asigurarea unor condiții optime de inițiere, pregătire și perfecționare a jucătorilor .
3. Încurajarea noilor talente și direcționarea acestora spre obținerea performanței.
4. Organizarea de turnee menite să ofere posibilitatea de afirmare noilor jucători ai școlii de șah.

Cursuri de actorie pentru copii

Vârsta recomandată: 4+ ani
Program: în fiecare zi de marți 17.00-18.00
Taxă curs: 230 lei/luna (4 ședințe) sau 600 lei/ modul (12 ședințe)

Teatrul poate fi o metodă de educaţie şi învăţământ, care intervine în dezvoltarea unui copil atunci când învăţământul tradițional/alternativ nu este îndeajuns. Învăţământul prin teatru se bazeaza pe joc ce poate oferi simultan libertate şi rigoare, dezvoltând încrederea în sine, creând posibilitatea de a-ţi descoperi şi folosi cele mai bune abilităţi, fiind cel mai bun stimulent pentru capacitatea de expresie a copilului. Jocul ne învaţă cum suntem şi ce suntem, ne dezvoltă, ne face mai capabili să rezolvăm diverse probleme, să învăţăm diferite noţiuni, să depăşim obstacolele cu care ne confruntăm. Sprijinind abilităţile fiecărui copil şi ajutându-l să îşi dezvolte toate laturile inteligenţei, îl ajutăm să devină creativ, spontan, curajos.
STRUCTURA CURSULUI: Modulul 1: Jocuri și tehnici actoricești (12 ședințe).  Modulul 2: Improvizație teatrală (12 ședințe). Modulul 3: Abordare de texte și montarea unui spectacol (12 sedințe)

Pentru detalii sau inscrieri la cursurile noastre va rugam sa ne scrieti pe adresa office@olandia.ro sau sa ne apelati la unul din numerele de telefon 0741.228.633/ 0720.334.638.​