ACTIVITATI

ATELIERE DE JOACĂ

Îți invităm copilul să se joace în mod organizat, să învete lucruri noi jucându-se, să își dezvolte spiritul de echipă, inteligența, atenția la detalii, motricitatea, gândirea liberă. Atelierul de joacă include 5 jocuri principale:
– Un bricolaj,
– Un joc de mișcare,
– Un joc senzorial,
– Un joc de căutare,
– Un joc de atenție și potrivire.
Grupa de vârstă: 6-8 ani
Durata: 1h15 min

Vă rugăm să verificați programul telefonic sau pe pagina noastră de Facebook.

CAMPANIE UMANITARĂ

Dăruiește o lume de basm este o campanie care a făcut până acum peste 20 de biblioteci sociale în școli, spitale, biserici, centre sociale, grădinițe, aoriunde unde s-au găsit oameni care iubesc și cărțile și copiii, și care și-au asumat să aibă grijă de ele. Dacă doriți să oferiți unor copii o mică rază de bucurie, puteți aduce la sediul nostru cărți pentru copii și adolescenți în stare foarte bună, iar noi vom avea grijă să ajungă în siguranță în locuri unde unde se vor bucura pentru mult timp, mulți copii.

DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN TEATRU

Cursul de dezvoltare personală prin teatru se bazează pe multă joacă, oferind libertate şi rigoare si dezvoltând încrederea în sine!

𝗖𝗮𝘁𝗲𝗴𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝘃𝗮̂𝗿𝘀𝘁𝗮̆
👉4-8 ani
𝐓𝐚𝐫𝐢𝐟𝐞
👉230 lei/ abonament 4 ședințe 👉60 lei/ 1 ședință
𝐃𝐮𝐫𝐚𝐭𝐚̆
👉50 minute/ședința

PROGRAM Miercuri, ora 18.00

Coordonator: Maia Gherasim – Teatrul Mititel

TEATRU DE PĂPUȘI

Îi așteptăm pe cei mici la spectacole de teatru cu păpuși, special realizate pentru diverse categorii de vârstă. Piesele de teatru cu păpuși sunt educative, interactive și foarte distractive, astfel că cei mici nu se vor plictisi.

Recomandăm să faceți înscrieri anticipate, numărul de participanți este limitat.
Înscrierile se realizează prin mesaj/ Whatsapp la unul din numerele de telefon 0741.228.633/ 0720.334.638 sau la adresa de email office@olandia.ro. Taxa de participare se achită în avans (veti primi detalii în momentul în care ne veți contacta pentru rezervare).