CAFENEA

Cafeneaua noastră este situată la parter și este dedicată în mare parte părinților care vor să se relaxeze în timp ce copii se joacă. Pentru liniștea părinților și siguranța copiilor, locul de joacă este dotat cu monitorizare video.

 

 

Parterul cladirii este impartit in doua zone: Zona Cafenea si Zona Bar, intre cele doua aflandu-se “Camera secreta” pentru cei foarte mici, de pana in 2 ani.

Zona Cafenea are o capacitate de 24 de locuri. Pentru parinti am creat un Reading Corner care poate fi explorat in liniste si acompaniat de o cafea delicioasa.

Zona Bar are o capacitate de 12 locuri confortabile.

 

 

Pentru ca stim cat de importanta este joaca in aer liber si pentru ca ne dorim sa petrecem cat mai mult timp afara cu copiii, loctia noastra va pune la dispozitie si 2 terase echipate cu jucarii de exterior (casuta din lemn utilata cu bucatarie, masute senzoriale, tobogan, piscina cu bile, masuta Lego, tabla, tunel, monitorizare video loc de joaca interior).
Si pentru ca vine sezonul rece, ne am gandit sa inchidem si sa incalzim una din terase pentru a va putea relaxa in timp ce copiii se joaca in curte sau in interior.

 

Meniul nostru este variat, pentru toate varstele si toate gusturile si asteapta cu nerabdare sa fie rasfoit. Va propunem bauturi si gustari de calitate, preparate cu multa grija si bucurie.