REGULAMENTUL LOCULUI DE JOACA

Pentru noi Olandia este a doua casă și ne dorim ca și dvs să vă simțiți “ca acasă”, ne dorim să o păstram curată și dorim ca integritatea să nu-i fie afectată.

Cine ne viziteaza şi vrea să se bucure din plin de serviciile noastre trebuie să înţeleagă anumite aspecte care sunt în folosul tuturor şi implicit al propriului copil, pentru ca la noi toată lumea trebuie să fie în SIGURANŢĂ MAXIMĂ

De aceea, va rugam sa va rupeti 5 minute din timpul dvs si sa cititi regulamentul casei. Pe langa faptul ca ne dorim ca cei mici si cei mari sa se relaxeze, ne mai dorim ca spatiul sa fie curat, jucariile, costumele si locul acestora sa fie respectate pt ca toata lumea sa se poata bucura de ele.

Vă rugăm să aveţi în vedere următoarele:

☻ Ne dorim foarte mult ca toţi piticii ce intra in oraselul nostru colorat să se joace într-un spaţiu curat, prin urmare vă rugăm să ii descălţaţi pe cei mici. În situaţia în care este absolut necesar să îl însoţiţi pe cel mic în spaţiul de joacă, vă rugăm să folosiţi cu încredere botoşeii albaştri de unică folosinţă.

☻ Nu este recomandat pentru cei mici să intre în spaţiul de joacă cu mâncare, ronţăieli, gumă de mestecat sau sticle cu apă, suc, etc. Este suficient spatiu in zona de cafenea si bar pentru astfel de îndeletniciri.

☻ Vom evita accidente nedorite dacă nu le vom permite celor mici să intre la joacă “dotaţi” cu: chei, beţe, brose, ace, casti, foarfeci şi alte obiecte contondente. În situaţia introducerii acestora în spaţiul de joacă, părintele va fi unicul responsabil pentru orice consecinţă negativă datorită nerespectării regulii mai sus menţionată, şi va înţelege atât accidentele provocate propriului copil cât şi asupra celorlalţi copii.

☻ Din motive de siguranta, copiii nu pot introduce propriile jucarii, telefoane mobile sau obiecte de valoare in spatiul de joaca. Olandia PlayCafe nu isi asuma nicio raspundere pentru inlocuirea, furtul sau pierderea acestora in cazul in care aceasta regula nu este respectata.

☻ Copiii sub 3 ani trebuie să intre la locul de joaca aflat la etajul cladirii însoţiţi de către un adult, care să aibe în vedere atenta supraveghere a acestora.

☻Locul de joacă este dotat cu camere de supraveghere (şi personal specializat în acest sens prezent la petrecerile organizate) însă nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele certuri, lovituri sau accidente apărute în relaţiile pe care copiii şi le stabilesc între ei. Noi putem interveni în astfel de situaţii numai dacă avem posibilitatea.

☻ Nu ne asumăm responsabilitatea pentru accidentele şi loviturile provocate din nerespectarea de către copii a regulilor de utilizare a locului de joacă, neascultarea sau refuzul recomandărilor personalului, din neatenţia copiilor sau din neatenţia adulţilor însoţitori la copiii sub 3 ani.

☻ Adultul însoţitor care optează să îşi lase copilul neînsoţit la locul de joacă, este de acord şi înţelege prin aceasta că nu va face vinovat personalul supraveghetor sau compania Café, Fun And Play (Olandia PlayCafe), pentru consecinţele rezultate din incapacitatea copilului de a comunica, a înţelege regulile de utilizare a spaţiului de joacă sau încălcarea lor prin neascultare, incapacitate motrică, lipsa vitezei de reactive datorate vârstei sau incapacitatea de a se sustrage dintr-o posibilă situaţie periculoasă sau dăunătoare şi de a prevedea consecinţele negative ale unei acţiuni.

☻ Nu este recomandat să veniţi cu copii ce prezintă semne de viroză respiratorie său orice alte boli contagioase, pentru a evita îmbolnăvirea celorlalţi copii.

☻ În incinta spaţiului nostru toţi participanţii la joacă trebuie să aibe un comportament adecvat, în sensul că nu au voie: să rupă jucăriile care sunt aici pentru distracţia lor, sa zgaraie, sau să murdărească intenţionat. Cine strică, va fi tras la răspundere şi riscă să plătească valoarea prejudiciului.

Toate regulile de mai sus sunt valabile pentru toţi copiii care vin la joacă în incinta spaţiului de joaca Olandia PlayCafe, iar responsabilitatea explicării acestora, revine părinţilor însoţitori sau tutorelui.

Mulțumim pentru înțelegere!