Măsuri de prevenție împotriva COVID19

Dragi prieteni, 

Olandia Playcafe se redeschide după starea de urgență impusă de autorități, exclusiv pentru evenimente private sau ateliere/întâlniri organizate cu număr limitat de participanți.

Conform reglementărilor în vigoare, am pregătit o serie de măsuri de protecție, atât pentru vizitatori cât și pentru angajați. 

Pentru ca evenimentele organizate la noi, în această situație neobișnuită, să reprezinte o amintire frumoasă și relaxantă pentru toată lumea, contăm pe înțelegerea și sprijinul clienților și al partenerilor noștri.  

Mai jos găsiți toate măsurile de protecție luate în cafeneaua și pe terasa noastră, dar și câteva recomandări pentru clienți:

Recomandăm ca toți clienții care doresc acces în interiorul locației să poarte mască de protecție. Este recomandat ca și copiii de peste 3 ani să poarte mască de protecție. În cazul în care nu aveți, vă punem la dispoziție pentru achiziție măști textile cu filtre de protecție.

Suntem dotați cu scanner non contact care măsoară temperatura tuturor celor care intră. Măsurarea temperaturii nu este opțională, iar dacă scannerul detectează o valoare mai mare de 37,3 grade, persoana respectivă va fi rugată să părăseasca locația.

După fiecare eveniment privat, vom dezinfecta toate spațiile comune expuse (toalete, mese, meniuri, mânere, balustrade, etc.), precum și zonele pentru cei mici, cu substanțe biocide avizate și în cantități recomandate pentru copii, precum și cu lămpi UV.

Recomandăm spălarea și/sau dezinfectarea mâinilor căt de des este posibil. Pentru a facilita acest lucru, am amplasat dispensere cu dezinfectant atât pe terasă, cât și în interiorul cafenelei și în toalete.

Numărul maxim de participanți:
– 20 persoane in interior
– 20 persoane exterior

Se recomandă păstrarea unei distanțe de minim 1,5 metri față de ceilalți participanți la eveniment.

Se recomandă plata contactless,  cu cardul bancar sau cu aplicațiile de pe mobil.

Ustesilele folosite pe durata unui eveniment (tacâmuri, farfurii, pahare) vor fi pe cât posibil de unică folosință (lemn, carton).

Accesul în interior se realizează numai cu botoși de unică folosință puși la dispoziția Dvs la intrarea in interior

  • Personalul cafenelei va fi echipat cu echipament de protecție adecvat – măști de protecție și mănuși de unică folosință.
  • Am amplasat covoare cu cu dezinfectant la intrarea în cafenea pe care toți clienții vor fi rugați să pășească înainte de a intra.
  • Am lărgit spațiul dintre mesele aflate la interior.
  • Am redus numărul de jucării, iar cele rămase vor fi supuse unor proceduri regulate de spălare/dezinfectare.

Doar împreună vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă, așa că ne bazăm în totalitate pe înțelegerea celor care ne vor trece pragul.

Vă mulțumim!